Ajankohtaista


Hoitohuone vuokrattavaksi

26.8.2021

Olisiko tämä sinun vuokrahuoneesi? 

Tarjoamme osa-aikaisesti vuokralle yhtä upeista hoitohuoneistamme! Naprapaatti-hieroja vuokraa huonetta satunnaisia päiviä kuukaudessa, joten lopun aikaa huone on vapaana käytettäväksi.

Huone on valmiiksi kalustettu ja hoitopöytä valmiina käyttöön. Vuokra sisältää veden, sähkön ja yhteisten tilojen käytön. Myös mm. pyykinpesukone käytettävissä.

Kiinnostuitko?! Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!


Uusia palveluita tiloissamme!

14.6.2021

Fysio Finessellä riittää tohinaa, sillä alkukesästä tiloillamme on tarjolla omien palveluidemme lisäksi myös naprapatiaa ja kauneudenhoitoa! Tutustu palveluihin ja varaa aikasi ammattilaisilta:


Uuden asiakkaan etu -15 %

3.1.2021

Tarjoamme uusille asiakkaille -15 % edun ensimmäisestä hoitokerrasta - fysioterapiasta tai hieronnasta! Etu koskee 28.2.2021 mennessä tehtyjä ajanvarauksia. Etua ei voida yhdistää muihin tarjouksiin.


Hyvää joulua ja onnea vuodelle 2021!

23.12.2020

Siirrymme joulunviettoon ja palaamme sorvin ääreen ensi vuoden puolella. Ihanaa joulun aikaa kaikille! ♥


COVID-19 -info 

12.12.2020

Noudatamme alueemme koronaohjeistuksia. Asiakastilanteissa suojaudumme suu-nenä-suojuksella ja lisäksi desinfioimme tilojemme pintoja useita kertoja päivässä.

Huolehditaan riittävästä käsihygieniasta. Suosittelemme asiakkaiden käyttävän myös kasvomaskia tiloissamme. Meiltä löytyy käsidesiä ja tarvittaessa kasvomaskeja asiakaskäyttöön.

Toivomme yhteydenottojen tapahtuvan pääosin puhelimitse, sähköpostilla tai yhteystiedoista löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta.

Tulethan meille vain terveenä!