JENNA VIITANEN

Moikka! Olen Jenna Viitanen, kankaanpääläinen nuori yrittäjä. Valmistuin fysioterapeutiksi 12/2014 Jyväskylän ammattikorkeakoulusta. Opintojen ohella työskentelin Kankaanpään Kuntoutuskeskuksessa monipuolisesti sekä yksilö- että ryhmäterapiaa ohjaten. Muutama vuosi vierähti yksityisessä hoitolaitoksessa Fysioterapia Fortessa, kunnes aloitin ammatinharjoittajana vuoden 2017 alussa Kankaanpään Kuntoutus Oy:ssä. Sain Kuntoutukselta arvokasta kokemusta paitsi fysioterapeutin työstä myös yrittäjyydestä. Kiitollisena opeista päätin lähteä kokeilemaan siipiäni yrittäjänä Emmi-kollegan tarjotessa mahdollisuutta muuttaa saman katon alle yrityksensä siirtyessä uusiin tiloihin!

Asiakaskuntani on ollut hyvin monipuolista tuki- ja liikuntaelimistön sekä neurologisten sairauksien kuntoutuksessa. Olen päässyt hyödyntämään osaamistani myös henkilökohtaisessa valmennuksessa eli ns. personal trainer -palvelussa sekä vapaa-ajallani mm. pesäpallon fysiikkavalmennuksessa ja ryhmäliikuntojen ohjauksessa. Käymäni syventävät koulutukset ja täten myös kiinnostuksenkohteeni ovat suuntautuneet enemmän tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiaan sekä urheilufysioterapiaan.

Lähestyn asiakasta kokonaisvaltaisesti ja yksilöllisesti, elämäntilanne ja taustatekijät huomioonottaen. Tärkeintä on kuunnella ja olla läsnä. Tavoitteenani on toteuttaa terapiaa/valmennusta asiakkaan kanssa tiiminä - asiakkaalla on aktiivinen rooli sekä suunnittelussa että toteutuksessa. Ohjaan, opastan ja tuen matkaa positiivisella ja kannustavalla otteella kohti parempaa hyvinvointia!

Vapaa-aikani kuluu nykyään pesäpallon sijasta omien liikunnallisten harrastusten ja käsitöiden parissa sekä tietenkin hyvästä seurasta ja ruuasta nauttien :)
 

Koulutukset

  • Fysioterapeutti (AMK 2014)
  • PhysioTrainer (FIHFF 2016)
  • Ryhmäliikunnan ohjaajan peruskurssi
  • FirstBeat-hyvinvointianalysoinnin asiantuntija
  • Selkärangan manuaalisen tutkimisen ja hoidon peruskurssi
  • Urheilufysioterapian peruskurssi (Suft ry)
  • Urheilijan niska-olkapää-hartia - UNOH (Suft ry)

  • Urheilijan lanneranka-lantio-lonkka - ULLL (Suft ry)

  • Kinesioteippaus

Lähestyn asiakasta kokonaisvaltaisesti ja yksilöllisesti, elämäntilanne ja taustatekijät huomioonottaen. Tärkeintä on kuunnella ja olla läsnä!

Tavoitteenani on toteuttaa terapiaa/valmennusta asiakkaan kanssa tiiminä - asiakkaalla on aktiivinen rooli sekä suunnittelussa että toteutuksessa.

Ohjaan, opastan ja tuen matkaa positiivisella ja kannustavalla otteella kohti parempaa hyvinvointia!

Haluatko varata ajan?