TIETOA MEISTÄ

  • Kelan palveluntuottaja
  • Fysioterapiaa lähetteellä tai ilman

Fysio Finesse

Fysio Finesse on kahden yrittäjän fysioterapia- ja hyvinvointiklinikka Kankaanpäässä. Syksyllä 2020 fysioterapeuttiyrittäjät Emmi Ritakorpi ja Jenna Viitanen päättivät muuttaa toimintansa saman katon alle tarjoten monipuolista fysioterapiaa ja hyvinvointialan palvelua. Fysio Finessestä löytyykin osaamista sekä neurologisesta että tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen kuntoutuksesta. Lisäksi palveluihin kuuluvat hieronta, henkilökohtainen valmennus ja muut fysioterapeutin tarjoamat asiantuntijapalvelut.

Fysio Finessessä asiakkaat kohdataan iloisesti palvellen, hoidetaan kokonaisvaltaisesti ja hoito-/kuntoutussuunnitelma luodaan asiakasta kuunnellen. 

Emmi Ritakorpi on erikoistunut lasten ja nuorten fysioterapiaan sekä neurologiseen fysioterapiaan. Emmi tekee paljon koti,- päiväkoti,- koulu,- ja hoivalaitoskäyntejä kuntoutuksen tapahtuessa asiakkaan omassa toimintaympäristössä. Lisäksi terapiaa toteutetaan ajoittain myös altaalla. Lue lisää Emmistä täältä!

Jenna Viitasen osaamisalueita ovat tuki- ja liikuntaelimistön vaivat sekä erilaiset ryhmäohjaukset ja valmentaminen. Jenna on käynyt myös alan syventäviä koulutuksia, kuten urheilufysioterapian täydennyskoulutuksia, ja hän toimiikin naisten ykköspesisjoukkueen fysioterapeuttina. Tutustu Jennaan täällä!

Fysio Finessen ovet aukeavat virallisesti tammikuussa 2021 ja toimitiloista löytyy myös ylimääräisiä hoitohuoneita alivuokrattavaksi. Kysy lisää ottamalla yhteyttä!