Avoinna sopimuksen mukaan

TIETOA MEISTÄ

  • Kelan palveluntuottaja
  • Fysioterapiaa, hierontaa, huippukylmähoitoa ja physio trainer-palveluita

Fysio Finesse

Fysio Finesse on kahden yrittäjän fysioterapia- ja hyvinvointiklinikka Kankaanpäässä. Syksyllä 2020 fysioterapeuttiyrittäjät Emmi Ritakorpi ja Jenna Viitanen päättivät muuttaa toimintansa saman katon alle tarjoten monipuolista fysioterapiaa ja hyvinvointialan palvelua. Fysio Finessestä löytyykin osaamista sekä neurologisesta että tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen kuntoutuksesta. Lisäksi palveluihin kuuluvat hieronta, henkilökohtainen valmennus ja muut fysioterapeutin tarjoamat asiantuntijapalvelut.

Fysio Finessessä asiakkaat kohdataan iloisesti palvellen, hoidetaan kokonaisvaltaisesti ja hoito-/kuntoutussuunnitelma luodaan asiakasta kuunnellen. 

Emmi Ritakorpi on erikoistunut lasten ja nuorten fysioterapiaan sekä neurologiseen fysioterapiaan. Emmi tekee paljon koti,- päiväkoti,- koulu,- ja hoivalaitoskäyntejä kuntoutuksen tapahtuessa asiakkaan omassa toimintaympäristössä. Lue lisää Emmistä täältä!

Jenna Viitasen osaamisalueita ovat tuki- ja liikuntaelimistön vaivat sekä erilaiset ryhmäohjaukset ja valmentaminen. Jenna on käynyt myös alan syventäviä koulutuksia, kuten urheilufysioterapian täydennyskoulutuksia. Tutustu Jennaan täällä!